Halden-bedriften som har utviklet verdens eneste digitale koordinerings arena!

Visavi Technology AS fra Halden i Østfold, har utviklet verdens eneste digitale koordinerings arena! Denne teknologien er såpass banebrytende, at når selveste Borregaard (verdens mest avanserte bioraffineri) gikk ut på et globalt anbud for anskaffelse av et slikt digitalt verktøy, falt valget ned på Visavi i Halden.

Her har to ansatte i Visavi, Karoline Andreassen og Tom Erik Høvring, gitt oss et lite innblikk i deres hverdag. Og jeg tok fire kjappe med de:

  1. Hva er det som gjør at det er så bra å jobbe hos Visavi? Og hvorfor burde unge og nyutdannede søke jobb hos dere?

Vi er et lite og innovativt selskap, dette medfører at ansatte må kunne tilegne seg kunnskap utover den stillingen de originalt har blitt tildelt. Hvilket skaper et grunnlag for en personlig og faglig utvikling. Visavi tilbyr muligheten til å delta i avgjørelser innen utvikling, og dermed være med å forme framtiden til selskapet.

2. Hva er årsaken til at dere lykkes som innovativt selskap?

Produktet vårt er et resultat av forskningsbasert innovasjon, så innovasjon er noe vi har vært opptatt av helt fra selskapet ble etablert og som vi i dag betrakter som en av selskapets grunnverdier.

3. Hvordan kan man få jobb hos dere – hva skal til/ser dere etter?

Vi kommer til å ansette flere i tiden fremover. Stillinger blir lagt ut på hjemmesiden og på finn.no, så det er bare å følge med der.

4. Dere som er en av fremtidens arbeidsplasser – hvorfor skal Østfold-foreldre være stolte av dere og fremsnakke dere til de unge?

Visavi ser vekst- og utviklingspotensialet ved å ansette nyutdannede IT-entusiaster. Dette gir ungdom i Østfold mulighet til jobb i nærområdet, og for det lokale markedet å vokse.

Les mer om Visavi

Les mer om Østfold-ambassadør Alexander Hoff

Se intervjuet: