Stine Ferguson: – Kvinner med tæl er de som gjør det de brenner for

«En kvinne med tæl er en som tar egne valg, følger sine drømmer og står for sine rettigheter. Så enkelt er det – kvinner med tæl er de som gjør det de brenner for». 

Stine Ferguson er dama som tok med mann og barn på reise jorda rundt, før hun tok fatt på den krevende, men givende jobben som sentrumsleder for Fredrikstad, som i dag er Norges mest attraktive by. Hvordan har hun fått til alt og kan man egentlig reise med barn? Stine gir deg svarene i episode 3 av podcasten Kvinner med tæl.

Foto: Fergusons familiealbum og Fredrikstad Blad. 

 

Kvinner med tæl podcasten

«Hvorfor skal du lage en podcast med bare kvinner?» har jeg blitt spurt. «Hvorfor ikke?» svarer jeg da. For hvorfor skal man ikke få lov til å løfte frem gode historier og mennesker som har jobbet hardt og derav lykkes. Det finnes så mange kvinner med tæl – hvorfor ikke vise de frem?

Annenhver torsdag vil jeg sette meg ned og ta en kaffe med ulike kvinner. Fellesnevneren for disse er at de alle har tæl, engasjement og kompetanse innenfor ulike områder. Sammen skal vi skape større bevisstgjøring rundt utdanning, karriere, næringsliv og ikke minst gi masse inspirasjon, gode historier og girlpower.

Hør episode 3 med Stine Fergusson her: