Fem år har vært en drøm for Stand-up Moss!

Stand-up Moss har bidratt masse til byens latter og humor. Nå feirer de hele fem år og inviterte alle som vil på en gratis feiring med kjente komikere på listen. 

Kjente ansikter har vært innom

Disse fem årene har vært en drøm! Stand-up Moss har gått fra å være en crazy ide i vennegjengen, til å bli en av landets mest kjente standup-klubber. I tillegg er mosspublikummet landets beste, noe som bidrar til at komikerne står i kø for å besøke Moss. Nå gleder vi oss til de neste fem årene, for vi gir oss ikke. Så lenge det er latter i Moss, kjører vi på, forteller en super-positiv Rune Vold, daglig leder ved Stand-up Moss.

For å markere fem års jubileet inviterte de til en gratis kveld på Tivoli Sportspub i Moss fredag kveld. Med masse kjente fjes og god stemning. Det er tydelig at de har satt sitt preg på byen, og at de som besøker er fornøyde når de går hjem igjen. Litt vondt i magemusklene må man forvente på et slikt sted som drives frem av en ildsjel med kjærlighet for byen. Det er slik steder som gjør Moss og Østfold til et godt sted å bo.

For å understreke hvor bra dette er for byen, har vi samlet en drøss med tilbakemeldinger fra komikere som har vært innom:

Ørjan Burøe: Stand-up Moss er en av den klubbene i Norge som har skjønt hva de driver med. Digg scene, bra publikum og dyktige arrangører som booker bra komikere gir en fantastisk opplevelse for publikum. Håper vi ses igjen snart!

Vidar Hodnekvam: Koser meg alltid hos Mosse-gjengen! Alltid hyggelige folk og alltid nydelig publikum. Man vil alltid tilbake til Stand-up Moss.

Thomas Leikvoll: Stand Up Moss er en av de mest profesjonelle Stand-up klubbene i landet. Med en utrolig smittsom entusiasme har de klart å ikke bare holde et høyt nivå som klubb, men også å få entusiasmen for genren til å smitte over på publikum i Moss. Som komiker gleder man seg til å komme til Moss.

Fredrik Steen: Standup-gjengen i Moss, ass! Dedikert gjeng som møtte meg med godt humør og opne armar! Og kven andre stiller med sushi backstage!!??

Adam Schjølberg: Et så varmt og vennlig publikum at det føltes som å komme til hjembyen sin» og «publikum kommer for å le, å ha det gøy. Samtidig som det virker som lokalsamfunnet støtter opp om lokale kultur tiltak. Og her fremstår Stand Up Moss på ingen måte som tiltak, men som etablert kulturinstitusjon.» En siste… «Han derre Rune Vold, han lå jeg med. Kaller han for Moss store sønn»

Mads Hadler: Standup Moss står igjen som en profesjonell arrangør og et sted det er gøy å komme til som komiker. For et publikum og for en stemning! Spørsmålet er ikke OM jeg kommer tilbake, men NÅR! Og om hvor gøy det blir.

Rasmus Wold: Stand Up Moss har Norges beste publikum.

Jonis Josef: For meg den koseligste scenen i Norge! En flott stab, en flott kultur og et fantastisk publikum som er klare, og med på alt! Moss har vært fantastisk hver gang, og jeg gledet meg allerede til neste gang.

Henrik Fladseth: Hos Stand up Moss føler jeg meg alltid hjemme. Perfekte rammer rundt, og et svært takknemlig publikum gjør det til en fryd å gjøgle på deres scener.

Halvor Johansson: Stand up Moss er en av Norges hyggeligste klubber å komme til som komiker, man blir alltid godt mottatt av arrangører og publikum. Moss har humor, humorister elsker Moss

Christer Torjussen: Jeg vil alltid tilbake til Stand Up Moss fordi klubben driftes av ildsjeler som har bygd opp en humorscene i byen – alltid bra publikum, bra backstage og bra folk. Heia Moss!

Dag Sørås: Stand-up Moss har både proffe ildsjeler og alkohol. Hva mer trenger man?

André Jerman: Standup Moss er en veldrevet, inkluderende og morsom klubb å besøke. Folka der er engasjert og passer alltid på at komikerne har bra forhold både av og på scenen. Det har gjort meg til mossevenn!

Jonas Rønning: Stand-up klubben i Moss er en landets aller gøyeste å opptre på. Intimt, god stemning og et publikum som setter pris på en god punchline.

Bjørn-Henning Ødegaard: Ildsjeler som driver klubben, nydelig stemning on og off stage. De gjør alt riktig! Skål for Stand up Moss.

Ta en titt på galleriet over tidligere besøkte komikere: