SpareBank 1 Østfold Akershus åpnet nytt hovedkontor på Høyda!

17 måneders byggeperiode er over, og fra og med i dag 18.mars kan de ønske kundene velkommen i moderne og hyggelige lokaler på det nye hovedkontoret på Høyda. 

Administrerende direktør Arild Bjørn Hansen gleder seg til å kunne ønske kundene velkommen i bankens nye lokaler på Høyda.

Åpning ved ordførerne fra Moss og Rygge

Det har det vært planlagt at nytt hovedkontor skulle ligge i Rygge kommune helt siden fusjonen mellom Rygge-Vaaler Sparebank og Halden SpareBank 1 i 2011. Nå er bygget ferdig, og mandag 18.mars ble det høytidelig åpnet klokka 9.00 ved ordførerne i Moss og Rygge.

– Endelig er dagen kommet! Vi gleder oss til å ønske kundene velkommen og til å drive bank og eiendomsmegling fra det nye hovedkontoret på Høyda, «midt» i det som snart blir den nye storkommunen for Moss og Rygge, sier Arild Bjørn Hansen, administrerende direktør for SpareBank 1 Østfold Akershus.

Åpen dag lørdag 23.mars

Lørdag 23.mars inviterer de til åpen dag med familieunderholdning, og mulighet til å ta en ekstra titt inne i bygget. Det vil bli show med Øystein Blyant og de får besøk av APPLAUS som skal servere smakebiter fra musikalen Shrek som har premiere i april. I tillegg blir det boller og saft til barna i kantina.

God tilgjengelighet og gratis parkering

God tilgjengelighet for kundene var en viktig føring da de så etter en egnet tomt for det nye hovedkontoret. Med adresse Varnaveien 43E, har banken og eiendomsmegleren fått en svært sentral beliggenhet på Høyda med enkel adkomst og gratis parkering til kundene.

Personlig service 

Kundene som besøker de, vil møte kjente fjes fra banken og eiendomsmegleren som er klare til å hjelpe. De har stor tro på det å være personlig, og jobber knallhardt for at kundene skal oppleve de som en bank med korte og raske beslutningsveier. Kundene skal føle seg trygge og ivaretatt enten det gjelder hverdagsøkonomien, boligsalg eller andre større hendelser som påvirker økonomien.

– Det skal være enkelt å bruke banken, og de fleste kundene fikser hverdagsøkonomien selv med enkle digitale banktjenester. Men livet har ulike faser og kan by på opp- og nedturer som kan påvirke økonomien. Vi opplever derfor at kundene fortsatt har behov for å kunne få hjelp i møte med ekte mennesker på det lokale bankkontoret eller hos den lokalkjente eiendomsmegleren, sier Arild Bjørn Hansen.

I tillegg til en gjeng med engasjerte og dedikerte rådgivere og eiendomsmeglere, kan kundene benytte seg av automater for uttak og innskudd av kontanter og valuta inne, minibank ute, og de kan låne PC. Minibankene på kontoret i Midtveien avvikles i forbindelse med flytting, men de har etablert 2 nye bankautomater for uttak og innskudd av kontanter inne på Rygge Storsenter. Minibanken i Kongensgate opprettholdes.

Moderne og funksjonelt bygg gir nye muligheter

Det nye bygget er totalt på 9100m2, hvor banken eier en seksjon på 4100 m2.
3500 m2 av disse utgjør bankens lokaler, mens resterende skal leies ut. Resten av bygget eies av Fredriksborg Eiendom som leier ut til Power og Coop Extra.

I bankens nye hovedkontor vil det jobbe ca. 150 medarbeidere. I tillegg til det lokale bankkontoret med rådgivere og eiendomsmeglere, rommer hovedkontoret administrasjonen, fellesfunksjoner, kundesenter for privatkunder, kundesenter for bedriftskunder og ulike fagavdelinger.

– Det nye bygget gir oss muligheten til å samle vår kompetanse innenfor bank, og eiendomsmegling. Med alle under samme tak, vil forholdene ligge godt til rette for at vi kan utnytte ressursene våre enda bedre, noe som vil være positivt både for kundene og for banken fortsetter Arild Bjørn Hansen.

Her kan du se bilder fra åpningen. 

 

STARTE BEDRIFT I ØSTFOLD

LES MER OM ØSTFOLD

MØT ØSTFOLD-AMBASSADØRENE