Solid Gruppen kåret til «Årets bedrift» 2017 i Fredrikstad

Bedriften gikk av med seieren i kåringen på Litteraturhuset da Fredrikstad Næringsforening og Fredriksstad Blad inviterte til fest.

– Dette er stort for oss. Nå er jeg stolt, sier John Yngvar Johansen som grunnla bedriften i 1975 til Fredriksstad Blad.

Foran rundt 200 gjester på Litteraturhuset var det lenge spenning rundt om det skulle bli Denofa, Solid-gruppen eller Norengros Medi Partner som skulle gå av med seieren. Til slutt kunne altså Solid Gruppen med rundt 500 ansatte juble.

– Dette er veldig hyggelig, ikke minst for alle våre ansatte. Det er hyggelig å kunne si at du jobber for «årets bedrift» i Fredrikstad. Nå er vi skikkelig stolte hele gjengen, sier Kim André Johansen, daglig leder i Solid Prosjekt på Rolvsøy og en av eierne i bedriften.

Solide gutter: Fra venstre: Runar Oustorp, grunnlegger John Yngvar Johansen, Kim-André Johansen og Dag Lasse Johansen. Foto: Harry Johansson

Det var Fredrikstad Næringsforening og Fredriksstad Blad som inviterte til fest på Litteraturhuset onsdag kveld. Etter at prisen i en årrekke har blitt delt ut under årsmøtet til næringsforeningen, har det de siste årene vært et ønske om å lage en fest av prisutdelingen.

– Det er hyggelig at så mange fra næringslivet har valgt å legge turen hit nå som vi har tatt prisutdelingen ut til byen. Dette er en pris som skal henge høyt i Fredrikstad, sa leder i Fredrikstad næringsforening Kjell Arne Græsdal fra scenen.

Les hele artikkelen i Fredriksstad Blad