Skill AS fra Sarpsborg, er ett av Norges fremste kompetansebedrifter innenfor Microsoft-teknologi!

Skill AS fra Sarpsborg, vant i 2017 Microsoft Partner of The Year – blant over 2000 partnere, og er ett av Norges fremste kompetansebedrifter innenfor Microsoft-teknologi.

Her kan du få et lite innblikk i hva de gjør for å skape slike resultater…

Hva er det som gjør at det er så bra å jobbe hos Skill? Og hvorfor burde unge og nyutdannede søke jobb hos dere?

– Vi jobber hardt for å bygge og være det mest attraktive arbeidsstedet for konsulenter med ledende ferdigheter innenfor selskapets satsingsområder. Vi har en genuin tro på at dagens og fremtidens kunnskaps-arbeidere er mennesker som trives og motiveres av å arbeide sammen med andre dyktige mennesker i et fokusert faglig miljø med høye krav til kompetanse og kvalitet. Samtidig stiller vi store krav når det gjelder å legge forholdene til rette for at det faglige og sosiale miljøet skal få utvikle seg positivt. Selskapets grunnleggende filosofi er troen på at involverte og engasjerte medarbeidere presterer mer og bedre til det beste for våre kunder.

Hva er årsaken til at dere lykkes som innovativt selskap?

– Kanskje først og fremst pga menneskene og kulturen vår, men også pga hvordan vi leverer våre prosjekter basert på det vi kaller for SkillX: – Suksess i Skill sine prosjekter er ikke alene tuftet på å levere på «tid, kost og kvalitet», men å også aktivt bidra til å realisere avtalte gevinster sammen med kunden. Fundamentet for dette er å fokusere på de gjensidig avhengige pilarer: Forretning, Mennesket & Teknologi.

Hvordan kan man få jobb hos dere – hva skal til/ser dere etter?

– Gå inn på våre karrieresider på Skill.no/karriere – Her vil du finne mer informasjon om det å jobbe i Skill, samt våre ledige stillinger. Om du ikke finner en stilling som passer deg, men du likevel har tro på at du passer inn hos oss, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad.

Dere som er en av fremtidens arbeidsplasser – hvorfor skal Østfold-foreldre være stolte av dere og fremsnakke dere til de unge?

– Vi har bevist gjennom våre resultater at vi er en solid arbeidsplass med langsiktige mål og visjoner. Innovasjon står høyt på agendaen og vi jobber hardt for å være en spennende og relevant arbeidsplass også i fremtiden.

Her kan du se en videopresentasjon Skill har laget