Sammen skal CWi og Smart Innovation Norway skape de beste gründerne

Halden-baserte Smart Innovation Norway har inngått inkubatorsamarbeid med Moss-baserte CWi AS. Målet er å tilby gründerspirer en skreddersydd arena for nyskaping og innovasjon.

– Konseptet vårt er veldig samarbeidsorientert og vi ønsker å være en arena for nyskaping og innovasjon. Derfor har vi blant annet innledet et samarbeid med Smart Innovation Norway, sier Kåre Arthur Trobe, CEO & partner i CWi AS (Co-Working international).

Selskapet ble etablert i 2016 og representerer et nytt co-working-konsept med opprinnelse i Moss. CWi har som intensjon å utvikle konseptet videre og ekspandere som et kjedekonsept. Planen er 20 enheter innen tre år i Norge før man går videre utenlands.

Kåre Arthur Trobe, CEO & partner i CWi AS.

God og profesjonell aktør

– Vi anser Smart Innovation Norway som en meget god og profesjonell aktør innen inkubatorfeltet, og har innledet dette samarbeidet for å kunne tilby gründere som er tilknyttet, eller ønsker å bli tilknyttet våre steder, inkubatorprogrammer, forklarer Trobe.

Samarbeidet går blant annet ut på at Smart Innovation Norway vil være representert hos CWi på Verket i Moss på faste dager i måneden.

– Det vil bli arrangert kurs og seminarer. I tillegg vil deler av PANGSTART-programmet bli gjennomført hos oss. Dette gir Smart Innovation Norway en lokasjon nærmere Oslo. Vi ser fram til et tett og bra samarbeid i tiden framover, understreker Trobe.

Løfter fram gründere

Jon-Vidar Knold, Leder for NCE Smart Energy Markets hos Smart Innovation Norway.

Leder for NCE Smart Energy Markets hos Smart Innovation Norway, Jon-Vidar Knold, ser også fram til samarbeidet:

– Gründere og startups i Smart Inkubator vil få et tilbud om co-working-space flere steder på Østlandet. I tillegg blir vårt PANGSTART-program tilbudt både i Moss, Ski, Halden og Oslo. Vi gleder oss til å løfte fram flere gründere til å lykkes!

Les mer på smartinnovationnorway.com