Østfold for fotointeresserte

Hvis du er fotointeressert eller jobber som fotograf, så er det lurt å bli en del av en fotoklubb eller laug. Det gir mulighet til å utveksle kunnskap og ideer, eller bare for det sosiale med andre likesinnede mennesker. Som både Østfold-ambassadør og fotograf måtte jeg undersøke hva Østfold har å tilby på denne fronten. Vi mangler kanskje et stort fotohus eller fotogalleri i regionen, men det finnes så mange flere tilbud for oss kamera nerder. Her er noen steder og arrangementer som er verdt å undersøke.

Foto: Marta Anna Løvberg

Fotoklubber:

 

Arrangementer og butikker:

Hvis det er noe jeg har glemt, send meg gjerne tips her.

Bli med på fotovandring med Østfold-ambassadørene

 

Bli med Marta Anna (fotograf) og Andreas (museum formidler på Østfoldmuseene) på en fotovandring i Fredrikstad. Marta Anna gir dere fototips, mens Andreas forteller om Fredrikstads historie. Det vil være bildeoppgaver og de beste bildene vil bli vist på nettsiden her og Instagram-kontoen til Mulighetsriket.

Både fotoentusiaster og profesjonelle er velkomne. Ta en mobiltelefon, et kompakt kamera eller DSLR, godt humør, komfortable sko og du er klar til fotovandring! Det koster ingenting å bli med, bortsett fra litt tid 🙂

Rute: Fredrikstad Bibliotek, Sentrum fergeleie, Isegran fergeleie, Gamlebyen.

Møtepunkt: Fredrikstad Hovedbibliotek

Tidspunkt: 6. juli 2019, kl 11:00