Nebi har troa! – Ny prosjektleder for Mulighetsriket

Yusuf Nebi Bastas (28) fra NHO Østfold tar over som prosjektleder etter Roy Freddy Andersen i Mulighetsriket. For så stor tro har han på Østfold at selv om han egentlig ikke har tid, så finner han tid.

Nebi jobber til daglig som seniorrådgiver i NHO Østfold og har god bredde med erfaring fra både justis- og beredskapsdepartementet, Olympiatoppen og Kazakhstans ambassade. Han tar fatt på oppgaven med stor optimisme.

Jeg gleder meg! Østfold trenger flere private arbeidsplasser, da må vi både være næringsvennlige og vise frem hvorfor det er smart å satse her, og det gjør Mulighetsriket, forteller den vordende prosjektlederen.

Markedsfører Østfold

Prosjektkoordinator Anneli Lund er kjempefornøyd med å få Nebi med på laget!

Det jobbes kontinuerlig med å markedsføre Østfold både internt i fylket for å bygge stolthet og bevisstgjøre de nærliggende fylkene om at Østfold er et offensivt og næringsvennlig fylke. Bastas skal nå bistå å få frem de gode historiene.

Dette ser jeg virkelig frem til! I jobben min som seniorrådgiver i NHO Østfold jobber jeg daglig med å gjøre Østfold attraktiv for bedrifter og mennesker, og Mulighetsriket er et prosjekt som går svært godt om dagen og er en viktig del i nettopp dette arbeidet, utdyper han.

Dette er team Mulighetsriket:

Prosjektleder: Nebi Bastas.

Prosjektkoordinator: Anneli Lund.

Videoprodusent: Pål Engh.