Lurer du på hva du skal gjøre med barna i helgen?

Jungelboken på Festiviteten i Mysen leverer! 

Storslått scenografi, etablerte skuespillere, dyktige musikere og musikalfagelevene ved kulturskolen ved Eidsberg kulturskole leverer et show det er verdt å få med seg!

Salen virket å være enig i at det var en fin forestilling

Ambassadørfamiliens yngste avdeling tok turen til Mysen for å overvære premieren på kulturskolens oppsetning av jungelboken på Festiviteten kulturhus midt i Mysen.

Gruppa som setter opp stykket er musikalfagtilbudet ved kulturskolen i Eidsberg, og denne linja drives i samarbeid med kulturskolene i Askim, Skiptvet, Spydeberg og Trøgstad. Den gjengen vi fikk oppleve var ungdommer fra hele Indre Østfold. Kulturskolen har rykte på seg for å være av landets fremste innen scenekunst, og de har tidligere satt opp blant annet  Reisen til julestjernen og Ronja Røverdatter.

Jeg hadde med Even (5) og Kristian (10) som var engasjerte gjennom en over to timer lang forestilling. Det var fine sang, danse og skuespillerprestasjoner, og det var artige kostymer. Even trekker spesielt frem slangen Ka som en spennende figur. Det var også med etablerte skuespillere i sentrale roller, og det var live musikk som var med på å sette stemningen. Midt i var det pause så vi fikk hoppet litt rundt på Festiviteten.

Det var pause midt i så vi fikk hoppet og herjet litt

Etter premieren var det på sin plass med blomster og «jungelbrøl» til skuespillerne som kunne puste lettet ut etter en godt gjennomført forestilling.

Vår lille delegasjon anbefaler forestillingen for alle småbarnsfamilier, men tiden er knapp da dette spilles kun i helgen! Forestillingen spilles på Festiviteten fredag 13.april kl 18, lørdag 14.april kl 13 og 17, og søndag 15.april kl 13 og 17. Billetter kjøpes for kun kr 200,- på eidsberg.kommune.no