Laila Aarstrand rett på sak

– En kvinne med tæl er en som er ærlig. Det skal aldri være noen som helst tvil om hva jeg mener, sier Laila Aarstrand. Hun er hotelldirektøren og jernkvinnen som vet hvordan man sjonglerer flere baller i lufta.

En kvinne som vet å sjonglere flere baller i luften samtidig!

Hun går rett på sak i podcasten Kvinner med tæl:

– Vi i Østfold må bli mye mer synlige på hvor mange kvinner som er i ledelse, sier Laila Aarstrand

På Støtvig Hotel har hun egne treningsplaner for alle ansatte og hun vet hvordan hun skal se hver enkelt. Hun forteller også om sin reise i arbeidslivet, samt hvordan det oppleves å være en kvinne med høyhælte sko i en ellers så mannsdominert næring. Hvordan klarer hun å sjonglere alt dette og kan man være både mor og karrierekvinne?

Kvinner med tæl podcasten

«Hvorfor skal du lage en podcast med bare kvinner?» har jeg blitt spurt. «Hvorfor ikke?» svarer jeg da. For hvorfor skal man ikke få lov til å løfte frem gode historier og mennesker som har jobbet hardt og derav lykkes. Det finnes så mange kvinner med tæl – hvorfor ikke vise de frem?

Annenhver torsdag vil jeg sette meg ned og ta en kaffe med ulike kvinner. Fellesnevneren for disse er at de alle har tæl, engasjement og kompetanse innenfor ulike områder. Sammen skal vi skape større bevisstgjøring rundt utdanning, karriere, næringsliv og ikke minst gi masse inspirasjon, gode historier og girlpower.

Hør podcastens andre episode her: