Kvinner med tæl og under huden på Tone Horvei Bredal

«Hvorfor skal du lage en podcast med bare kvinner?» har jeg blitt spurt. «Hvorfor ikke?» svarer jeg da. For hvorfor skal man ikke få lov til å løfte frem gode historier og mennesker som har jobbet hardt og derav lykkes. Det finnes så mange kvinner med tæl – hvorfor ikke vise de frem?

 «Hva er en kvinne med tæl? Hva jobber hun med? Hva er hun opptatt av? Jeg heter Marte Teien og de neste månedene skal jeg dra rundt i Østfold og intervjue ulike kvinner med tæl som skal dele sine historier. Vi skal snakke om karriere, utdanning og det som opptar dem. Det her har jeg gleda meg skikkelig til». Slik lyder introen på den rykende ferske podcasten «Kvinner med tæl» som lanseres i dag 8. mars.

Jeg heter Marte Teien og jeg er en av de 12 utvalgte Østfold-ambassadørene som gjennom Mulighetsriket det kommende året skal bruke min stemme til å fremme fylket. Jeg brenner for flere kvinner i næringslivet og vet at Østfold bugner av kvinner med tæl. Gjennom jobben min i Ungt Entreprenørskap, tidligere arbeidsforhold og gjennom min utdanning har jeg blitt kjent med mange bra damer. Og enda gjenstår det å møte enda flere.

Annenhver uke vil jeg sette meg ned og ta en kaffe med ulike kvinner. Fellesnevneren for disse er at de alle har tæl, engasjement og kompetanse innenfor ulike områder. Sammen skal vi skape større bevisstgjøring rundt utdanning, karriere, næringsliv og ikke minst gi masse inspirasjon, gode historier og girlpower.

Det er ikke lett å være ung i dag med alle de valgmuligheter som finnes. Jeg var selv en av dem som tenkte at jeg måtte ut av Østfold for å få en utdanning og en karriere. Så feil kan man ta – for mulighetene lå rett foran nesa på meg. Med podcasten ønsker jeg å nå deg som er 18 år og mener du må til Oslo for å studere og bo, til deg som er nyutdannet student som mener det ikke er nok spennende jobber i Østfold eller deg som er 50 år og vurderer å bytte jobb og følge drømmen din.

Når menn i næringslivet sier til meg at «den podcasten, den har jeg troa på, jeg heier på deg», ja da skammer jeg meg nesten for å ha tenkt at dagens næringsliv har alt for mange menn i dress som pusher femti. Faktum er dog at det er et stort flertall av menn i næringslivet. I følge SSB (2017) er kun 38% av alle ledere i Norge kvinner. Kan dette ha noe med «like barn leker best» å gjøre? Det er ofte slik at menn ansetter menn, noe som naturligvis påvirker likestillingen i næringslivet.

Tone Horvei Bredal, Kommunikasjonssjef i Borregaard – verdens mest avanserte bioraffineri med base i Sarpsborg.Tone Horvei Bredal, kommunikasjonssjef i Borregaard er podcastens første gjest og kan fortelle at hun tidligere i sin karriere valgte å kle seg og kommunisere som menn for å få respekt, noe som viste seg å fungere. Nå er dette dog ikke noe hun anbefaler andre kvinner å gjøre, men oppfordrer heller bedrifter til å ansette flere kvinner. «Hvis man er ute etter de beste må man også lete blant kvinnene. Det er ikke noe problem å finne dyktige kvinner som ønsker lederstillinger» kan Tone Horvei Bredal fortelle, som videre håper at hennes erfaringer kan bidra til at flere kvinner tør å satse.

I denne episoden diskuterer vi også temaer som rollemodeller, likestilling, hersketeknikker, utdanningsmuligheter, det å være mor og karrierekvinne, samt mange flere spennende temaer. Jeg lover dere at Tone vil gi dere gode historier og flust med inspirasjon og påfyll.

Jeg er stolt av å i dag kunne presentere podcasten «Kvinner med tæl». Det er ikke uten grunn at jeg valgte nettopp denne dagen for å lansere podcasten. I dag, Kvinnedagen, vil jeg oppfordre dere til å heie på en venninne, søster, kollega, bekjent eller fremmed. Vi må bli flinkere til å backe hverandre og løfte andre opp og frem. Jeg håper dere damer der ute blir inspirerte.

I dag skal vi feire de generasjoner av mødre og bestemødre som har tråkket løypa for oss kvinner som lever i dag. Vi har fortsatt en lang vei å gå og noen steder er det bakglatt, men vi gir oss ikke for det er nå det begynner å bli bra gli!

Gratulerer med dagen!

Podcasten kan du høre her: