Kunnskapsfest i Halden!

Er du klar? I morgen torsdag 6. september vil området rundt Porsnes og Saugbrugs i Halden fylles med stands fra det lokale næringsliv og utdanningsinstitusjoner. Formålet er å vise frem lokale utdanningsmuligheter og jobbmuligheter.

Det er ikke lett å finne frem i vrimmelen av muligheter for den som skal velge en vei en å gå etter videregående. Både foreldre og ungdommer kan bli overveldet av valgmulighetene! Jammen er det flott at noen tar på seg å arrangere kunnskapsmesse i byen, sånn at man kan få litt oversikt. Hit kan du komme for å få oversikt over utdannings- og jobbmulighetene etter endt skolegang.

Finn inspirasjon

Ta med deg barna ned på messen i morgen, den er nemlig åpen fra ni om morgenen og helt til klokka sju! Her kan du snakke med representanter fra det lokale næringslivet og utdanningsinstitusjoner. Nærmere 70 utstillere skal rigge seg til i messeområdet, her finner du alt fra Nexans og HA, til Høgskolen, Inspiria og NAV. Her kan du finne inspirasjon – og informasjon som kan lette prosessen med å ta de store valgene.

Foredrag, mat og dans

I tillegg til stands med lokale aktører blir det både foredrag, flashmob, band, teater, matsalg og mye annet gøy. Klokken 15 og 16 vil Javad Mushtaq holde foredraget Følg din drøm i auditoriet på Porsnes, og klokken 16.30 vil Halden Drum Corps spille ved Saugbrugs. Forsvaret vil også holde foredrag om veier å gå innen forsvaret i auditoriet klokka 17.30. Men det skjer mye mer enn det altså. Les programmet for hele dagen på Kunnskap i sentrums nettsider.

Kunnskapsmessen Kunnskap i sentrum ble arrangert for første gang i 2016. Året etter hadde arrangementet vokst i størrelse, og tiltrukket seg enda flere aktører. I 2018 har arrangørene som mål å lage et enda bedre arrangement! Her kan du se oversikt over alle utstillerne som kommer i morgen!

Kunnskap i sentrum arrangeres av Halden næringsråd og Halden kommune i samarbeid med NAV, Halden videregående skole, Høgskolen i Østfold, Østfold Fylkeskommune og Ungt Entreprenørskap.

For en ting er sikkert…