Karianne Nyheim Stray: – velg noe du brenner for, ikke vær så opptatt av stillingstittel

Karianne Nyheim Stray gjester episode 4 av podcasten Kvinner med tæl. Karianne er IA-rådgiveren på NAV Arbeidslivssenter, som i tillegg er doktorgradsstipendiat.

Hun slår hull på myten om at NAV kun handler om «å nave» og brenner for et inkluderende arbeidsliv. Hun er også trebarnsmor og en skikkelig grepa dame. Hør den tidligere karriererådgiveren fortelle om hvorfor du som ung skal velge en utdanning du brenner for og hvordan du kan skaffe sommerjobb. Og tradisjonen tro snakker vi om det å være en kvinne med tæl!

Kvinner med tæl podcasten

«Hvorfor skal du lage en podcast med bare kvinner?» har jeg blitt spurt. «Hvorfor ikke?» svarer jeg da. For hvorfor skal man ikke få lov til å løfte frem gode historier og mennesker som har jobbet hardt og derav lykkes. Det finnes så mange kvinner med tæl – hvorfor ikke vise de frem?

Annenhver torsdag vil jeg sette meg ned og ta en kaffe med ulike kvinner. Fellesnevneren for disse er at de alle har tæl, engasjement og kompetanse innenfor ulike områder. Sammen skal vi skape større bevisstgjøring rundt utdanning, karriere, næringsliv og ikke minst gi masse inspirasjon, gode historier og girlpower.

Hør episode 4 med Karianne Nyheim Stray her: