fbpx

Infotjenester blir ledende i Skandinavia!

Infotjenester AS utvider og kjøper den svenske HR-tech leverandøren Netcompetence. Oppkjøpet gjør at Infotjenester med dette blir en komplett leverandør av operativ og strategisk HR.

Oppkjøpet binder aktører som er særdeles opptatt av HR-teknologi sammen, og innebærer at selskapene kan utvikle seg videre og ta en enda større rolle i det skandinaviske HR-markedet.

HR-funksjonen er under betydelig endring. Ledere vil helst bruke sin tid til å inspirere og foredle sine ansatte, ikke administrere dem, sier CEO i Infotjenester Thorfinn Hansen:

– Arbeidet med å gjøre HR-funksjonen forretningsmessig og strategisk mer relevant har pågått i mange år. Med den teknologiske utviklingen vil HR i større grad kunne jobbe med utvikling istedenfor forvaltning av de menneskelige ressursene. Infotjenester har gjennom dette siste oppkjøpet posisjonert seg godt for å være en foretrukket HR-leverandør i det skandinaviske markedet for slike tjenester.

Med Netcompetence på laget betyr det at Infotjenester har nådd funksjonsbredden de har ønsket, og tilbyr kunder et HRM-system som favner både operative og strategiske HR-verktøy.

Fornøyd kjøper og selger: fra venstre, Thorfinn Hansen (Adm.dir, Infotjenester) og Johan Skarskog (Gründer, Netcompetence). Foto: Cornelia Bjørke-Hill

Infotjenester lanserte i mai Simployer HRM-system. Systemet er Norges ledende og har i tillegg fått en god posisjon i Sverige. Posisjonen i Sverige vil bli ytterligere styrket med Netcompetence, og setter Infotjenester i en posisjon til å konkurrere med de globale selskapene.

– Selv de største aktørene globalt vil slite med å konkurrere med oss i det skandinaviske markedet etter dette oppkjøpet, sier Hansen.

Mulighetsriket heier på Infotjenester! Dette er fantastisk for Østfold. Les pressemeldingen her