Hoppende bursdagsfeiring med disko, snø, pizza og bading

Maren har blitt 13, og det må selvsagt feires som en aktivitetsbursdag!

Kl. 19 ble Østfoldbadet til et fuktig diskotek, med lys og høy musikk

Jeg kom med en gjeng 12-13 åringer, og det er jo en drøm og kunne feire barnebursdag med beina høyt mens jeg nyter kaffe fra kafeen. Som voksen i en 13årsbursdag er man jo bare i veien, og de fant fint ut selv hva de skulle gjøre. Nesten alle hadde vært på Østfoldbadet tidligere. Maren og resten av gjengen viste seg å ha masse energi denne dagen, og de utfordret hverandre i både sklier og stupebrett. Det var flere som satt nye rekorder og som hoppet betydelig høyere ved avreise enn ved ankomst. 

Jentene fikk bord ved terapibassenget, slik at vi kunne spise i rolige omgivelser

Da vi skulle spise var det reservert bord ved terapibassenget. Der satt vi skjermet i rolige omgivelser. Maren hadde laget quiz om seg selv som en utfordring etter pizzaen, og Celine viste seg å være den som visste flest detaljer om Maren.

Bading i boblebad på taket var populært. Det ble også både snøballkrig og snøengler.

Det eneste som var vanskelig med å feire bursdag på Østfoldbadet var at ingen ville reise igjen. Jentene var de siste som forlot badet, og det var en utslitt og fornøyd gjeng som reiste hjem til Våler denne kvelden!

På Østfoldbadets nettsider kan en enkelt bestille bursdag som inkluderer både servering og bading. Vi valgte pizza, og det fulgte også med drikke og is/slush.