Se de gode historiene

Vi gleder oss til å spre masse gode historier fremover. Følg med…

Askim frukt- og bærpresseri!

Askimbedriften hvor ansatte er det viktigste «råstoffet» – Midt i det «grønne skiftet»

Skill fra Sarpsborg!

Skill AS fra Sarpsborg, vant i 2017 Microsoft Partner of The Year – blant over 2000 partnere, og er ett av Norges fremste kompetansebedrifter innenfor Microsoft-teknologi.

NxTech fra Fredrikstad!

NxTech AS i Fredrikstad er internasjonalt ledende innen produktutvikling for software og elektronikk.

Hos NxTech AS i Fredrikstad er de så internasjonalt ledende, på produktutvikling innen elektronikk og software, at det tok kun tre dager fra de informerte Samsung om sin «nye» måte å benytte strøm fra mobiltelefon til trådløse tilbehør, til de fikk besøk av flere ingeniører fra Korea.

Visavi fra Halden!

Halden-bedriften som har utviklet verdens eneste digitale koordinerings arena.

Visavi Technology AS fra Halden i Østfold, har utviklet verdens eneste digitale koordinerings arena! Denne teknologien er såpass banebrytende, at når selveste Borregaard (verdens mest avanserte bioraffineri) gikk ut på et globalt anbud for anskaffelse av et slikt digitalt verktøy, falt valget ned på Visavi i Halden.

Revolusjonerende «annerledesbedrift» fra Askim!

Dynatec i Askim vinner nyskapingspriser, jobber med innovative prosjekter som robotløsninger, spesialmaskiner og silisiumproduksjon til solceller, og høster internasjonal anerkjennelse og interesse.

eSmart Systems i Halden bygger fremtiden for deg og meg!

Ved hjelp av kunstig intelligens utvikler de systemer som store internasjonale selskaper ikke klarer å matche. De bygger fremtiden for deg og meg – fra Halden.

Verdens første hjemmerobot – fra Moss!

Halodi Robotics bygger verdens første kompetente humanoide robot i Moss, som skal lanseres på en robotikkonferanse i Madrid i oktober.

Fra Rømskog til alle verdens-hjørner!

Normeka har tilgang til 55 prosent av verdensmarkedet for antenner og aluminiumsmaster til bruk på flyplasser og værstasjoner.

Hva i alle dager har skjedd i Østfold?

Flere arbeidsplasser. Vinnere på boligmarkedet. Optimisme i næringslivet. Det går så det suser i Østfold om dagen. Hva i alle dager har skjedd?

Vet du om flere gode historier?

Da hører vi gjerne fra deg!