En fartsfylt dag på Østfoldbadet

Om du ser for deg at en tur til Østfoldbadet er en rolig badetur, så må du nesten ta en titt på filmen som viser hvordan vi i familien Olsen bader! 

Østfoldbadet i Askim er en glimrende vinterferie-aktivitet, og vi reiste denne gangen sammen med en en annen familie som har barn i samme aldre som våre. Dette gjorde turen ekstra artig for både barna og for oss voksne.

Lek, moro og svømming for store og små

Nå skal det sies at vi kjenner Østfoldbadet godt, og vi gleder oss alltid til både å hoppe, skli og klatre når vi skal dit. Vi ble tatt godt imot av en blid gjeng, og på disken står pokalen og diplomet som viser at Østfoldbadet de siste to årene er kåret til Norges beste badeland!

Det ble ikke få hopp i dag, og her står vi klare til et av de luftige svevene.

Min historie på Østfoldbadet starter for mange år siden, og min mamma var en av vinnerne når det var logo-konkurranse før åpningen. Vi har siden hatt mye glede av badet, og blant annet gått på babysvømming med eldstemann. På dette besøket bestemte minstemann seg for at han skulle begynne å svømme. Så da får vi melde han på svømmekurs også! Det er artig å se at badet fortsatt er i utvikling, og neste byggetrinn er et stort nytt basseng inne, i tillegg til utendørsbasseng.

Når du ser filmen fra vårt besøk er det viktig å poengtere at ingen kom til skade, og badet er fortsatt like helt. Selv på en vinterferiedag hadde vi rikelig plass til å boltre oss med alle tilbudene innen både bading og servering.