Elin Corneliussen: – Ikke bry deg så mye om hva andre tenker og mener

Elin Corneliussen er kanskje Norges blideste dame. Hun har mastergrad i organisasjonspsykologi og prosjektledelse, over 10 års erfaring som HR- og administrasjonssjef, hun er tidligere gründer av selskapet Movendo og i dag er hun administrasjonssjef for Høgskolen i Østfold.

I denne episoden av Kvinner med tæl får du mye inspirasjon, ikke bare av én kvinne med tæl, men to! Vi fikk nemlig hyggelig besøk av Elins kollega Tone Skråning som jobber som rådgiver ved Høgskolen i Østfold. Vi snakket om utdanning – hva skal man velge, hva kan HiØ tilby og er det lov å angre seg?

Elin har tatt fatt på jobben som administrasjonssjef med godt humør og positiv holdning til endring. Foto: Bård Halvorsen, HiØ

 

Tone Skråning er rådgiver ved HiØ og tar mer enn gjerne i mot vgs-elever eller andre som ønsker å se hvordan det er på HiØ. Foto: Bård Halvorsen

Elin er også en modig og engasjert mamma som har valgt å engasjere seg i en stor samfunnsdebatt, som det har stormet rundt de siste årene – debatten om transpersoners rettigheter. Hun er aktiv i media og har tatt en sterk stemme i denne debatten. «For meg ble det et spørsmål om jeg ville ha en levende sønn eller en død datter. Da var svaret enkelt» forteller hun.

Elin er en modig mamma som har valgt å engasjere seg i samfunnsdebatten vedrørende transpersoners rettigheter. Her fra en demonstrasjon i Oslo. Foto: Thorbjørn Thyrum

Gründerskap, engasjement, latter, inspirasjon og å takle endring er stikkord for episode 6 av Kvinner med tæl.

Kvinner med tæl podcasten

«Hvorfor skal du lage en podcast med bare kvinner?» har jeg blitt spurt. «Hvorfor ikke?» svarer jeg da. For hvorfor skal man ikke få lov til å løfte frem gode historier og mennesker som har jobbet hardt og derav lykkes. Det finnes så mange kvinner med tæl – hvorfor ikke vise de frem?

Annenhver torsdag vil jeg sette meg ned og ta en kaffe med ulike kvinner. Fellesnevneren for disse er at de alle har tæl, engasjement og kompetanse innenfor ulike områder. Sammen skal vi skape større bevisstgjøring rundt utdanning, karriere, næringsliv og ikke minst gi masse inspirasjon, gode historier og girlpower.

Hør episode 6 av Kvinner med tæl her: