Comlight fra Sarpsborg skal belyse amerikanske veier!

Comlight er markedsleder for aktivitetsstyrt veibelysning i Europa, og inngår nå et eksklusivt samarbeid i USA med Intrigue Lighting for distribusjon på amerikanske markedet. 

Det startet opp som en enkel ide i 2007 av Askim-kvinnen – optimalisering av bruken av utendørsbelysning. Teknologien er verdens første patenterte løsning på å redusere forbruket av energi og har allerede kåret gründer Siri B. Damsleth til «Årets gründerkvinne» av Innovasjon Norge. Og nå starter Intrigue Lighting markedsintroduksjon, distribusjon og support for Comlights teknologi i det amerikanske markedet.

Innovasjon i verdensklasse! Gründer og administrerende direktør, Siri B. Damsleth.

Vi er glade for å komme inn på det amerikanske markedet, da vi ser et stort potensial for vår unike løsning i USA. I Europa er vi allerede etablert som markedsleder for konseptet med aktivitetsstyrt veibelysning. Intrigue Lighting vil være vår pålitelige partner for det amerikanske markedet, og vi gleder oss til å komme i gang med de førstkommende prosjektene, sier Siri B. Damsleth, administrerende direktør og gründer av Comlight.

Fra Sarpsborg til resten av verden

Comlight spesialiserer seg på energisparende løsninger for veibelysning. Comlights system for aktivitetsstyrt veibelysning er basert på radardeteksjon og aktiveres automatisk i det øyeblikk det registreres aktivitet i området. Systemet sparer betydelige mengder energi samtidig som det ivaretar sikkerheten. Nå har de inngått et eksklusivt partnerskap med Intrigue Lightning for å kunne tilby deres teknologi på det amerikanske markedet.

Når vi nå starter markedsintroduksjon av Comlights patenterte og smarte styringssystem, vil dette bli et spennende produkttilskudd for vårt nettverk av salgsagenter over hele USA som samarbeider med ingeniører, kommuner og transportdepartementet, sier Todd Manderfield, president i Intrigue Lighting.

Les mer om Comlight

Her er en video presentasjon av teknologien: