Anh-Marthe Storheil: – prioriteringer er alt når man skal drive tre selskaper!

Anh-Marthe Storheil fra Fredrikstad ble i ung alder en av motenorges mest profilerte gründere. Som eier av agenturet Storheil, butikk-konseptet Støy og klesmerket IBEN har hun bevist at så lenge man brenner for det man driver med kan man nå langt. 

I episode 5 av «Kvinner med tæl» snakker vi om prioriteringer, kvinnekraft, entreprenørskap, kleskriser, apekatter og hvordan det er å drive selskaper på en gang.

Anh-Marthe Storheil startet som ekstrahjelp på Borg Storsenter og i dag er hun eier av tre selskaper. 


Strikkejakken «Francis jacket» fra IBEN har en helt spesiell historie som blir fortalt i episode 5 av Kvinner med tæl. Foto: Indigital Images/Oslo Runway

Kvinner med tæl podcasten

«Hvorfor skal du lage en podcast med bare kvinner?» har jeg blitt spurt. «Hvorfor ikke?» svarer jeg da. For hvorfor skal man ikke få lov til å løfte frem gode historier og mennesker som har jobbet hardt og derav lykkes. Det finnes så mange kvinner med tæl – hvorfor ikke vise de frem?

Annenhver torsdag vil jeg sette meg ned og ta en kaffe med ulike kvinner. Fellesnevneren for disse er at de alle har tæl, engasjement og kompetanse innenfor ulike områder. Sammen skal vi skape større bevisstgjøring rundt utdanning, karriere, næringsliv og ikke minst gi masse inspirasjon, gode historier og girlpower.

Hør episode 4 med Anh-Marthe Storheil her: