Kent Thomas Silkoset

Kent Thomas Silkoset(34)

Østfold-ambassadør fra Fredrikstad

Rådgiver i et reklame- og mediebyrå

Hva vil jeg bruke min stemme til

Jeg vil bruke min stemme som Østfold-ambassadør til å vise at regionen vår består av mange suksessrike bedrifter og næringer, faktisk flere enn mange aner. Min stemme kommer til å handle om å bygge stolthet, bli inspirert, skape entusiasme og legge janteloven til siden.

Jeg ønsker å få mer innblikk/fortellinger fra de bedriftseierne som gjør suksess her nede. De er det veldig mange av. De fortellingene gir inspirasjon, motivasjon og kanskje det viktigste, stolthet blant oss som bor her. Det vil skape en nysgjerrighet og vil ha en tiltrekningskraft på de som enda ikke bor her, men som kanskje vurderer Østfold som sitt bostedsfylke og arbeidssted. Vi må heller ikke glemme de unge i fylket, fremtidens arbeidskraft. Vi må sørge for at disse ser en lys fremtid her i fylket, at de vil se på sitt hjemsted som et attraktivt sted å vende tilbake til etter endt studier med mange innovative bedrifter og spennende arbeidsplasser.

Dessverre føler jeg at altfor mange av suksesshistoriene blir fortalt over bordet, eller gjennom bekjente, fremfor at de deles mer åpent til offentligheten. Noen ganger virker det nærmest som at man ikke ønsker å få for mye oppmerksomhet rundt det, men er selvsagt svært stolte av det man har oppnådd. Jeg personlig mener at flere bedriftseiere bør tørre å vise seg frem i større grad enn det de gjør. Terskelen for å skryte litt må senkes betraktelig. Store som små må få ut det positive budskapet, vær stolt, vær raus og skap entusiasme og inspirasjon! Og kanskje må de selv bli inspirert til å gjøre det?

Visste du dette om meg?

  • Jeg er oppvokst i Våler i Hedmark
  • Har bodd 20 forskjellige steder i 5 fylker
  • Har samboer fra Østfold, og vi har 2 barn
  • Har jobbet tidligere med salg av eiendom, og rådgivning rundt markedsføring av salg av eiendom i både Norge, og i utlandet.
  • Engasjerer meg mye i eiendom. Kanskje ikke så rart siden jeg har jobbet i over 11 år med det.
  • Er ivrig på å lage møbler, bare fordi det er gøy å mestre nye ting.
  • Noen fortalte meg en gang at det var obligatorisk med båtførerbevis for innflyttere til Fredrikstad, det har heldigvis endt i mye tid med seiling langs den fantastiske skjærgården her nede.

Mine innlegg

Disse gjør ambassadørprogrammet mulig:

Østfold-ambassadører

Andreas Skauen Pedersen

Andreas Skauen
Pedersen

Anniken Bøckmann

Anniken
Bøckmann

Emilie Berg Slangsvold

Emilie Berg
Slangsvold

Emma Wold

Emma
Wold

Espen Lippert

Espen
Lippert

Irene Østbø

Irene
Østbø

Julie Kristine Jensen

Julie Kristine
Jensen

Kent Thomas Silkoset

Kent Thomas
Silkoset

Lise-Gro Ramdahl

Lise-Gro
Ramdahl

Maria Sand

Maria
Sand

Marta Anna Løvberg

Marta Anna
Løvberg

Yvonne Ringnes Nilsen

Yvonne Ringnes
Nilsen