A.P.P.L.A.U.S. for/med dødsbra svart komedie på Verket Scene

Legendariske Addams Family ble denne gangen presentert som musikal fremført av A.P.P.L.A.U.S., og for et show!

Hele showet startet med en fest på kirkegården

I jakten på gode kulturopplevelser for familier kom vi over A.P.P.L.A.U.S. sin oppsetning av The Addams Family på Verket Scene i Moss. Forestillingen hadde premiere 16.mars, og spilles frem til 24.mars. Vi stålsatte oss, og valgte å reise alle seks til en forestilling vi visste handlet om død og var beskrevet som en svart komedie.

Med kun konferanseerfaring fra Verket Scene var det imponerende å se arenaen var omgjort til en proff musikalscene. På en finurlig måte satt vi med scene på alle kanter og fra gulv til tak. Forestillingen vi var på startet med utdeling av årets Rotary-stipend, og Ylva Eggum mottok en sjekk på 10 000kroner for sine prestasjoner gjennom fem år.

Wednesday sjokkerer familien med å kle seg i farger

 

Selve forestillingen er en musikal med familien Addams i sentrum, og datteren Wednesday som har forlovet seg med en gutt fra en litt mer «vanlig» familie. Hele historien ble fortalt med en lang rekke storslagne sang og dansenumre. Det var ikke bare enkeltprestasjonene som imponerte, men også hvordan hele denne gruppa på  rundt tretti unge talenter skapte en stemning i hele lokalet gjennom forestillingen. Vi kom med barn fra fem til femten år, og alle var engasjert og underholdt.

En makaber historie fortalt av kulturskoleelever har imponert oss, og som innflyttere i regionen var de på tide at vi ble kjent med denne gjengen som faktisk satt opp sitt 18. show på like mange år.